Πώς να καταργήσετε την κοινή χρήση ενός εγγράφου Google

Τα Έγγραφα Google είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Google και επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μια ποικιλία εγγράφων στο διαδίκτυο. Επειδή αυτά τα έγγραφα βρίσκονται στο διαδίκτυο, οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν να τα μοιραστούν με άλλους χρήστες, δίνοντας σε άλλα άτομα πρόσβαση σε προβολή ή επεξεργασία των εγγράφων. Εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να μοιράζεστε ένα έγγραφο με άλλους χρήστες, μπορείτε να καταργήσετε την πρόσβασή τους καταργώντας την κοινή χρήση του εγγράφου Google.

1

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Διαδίκτυο και μεταβείτε στα Έγγραφα Google. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google όταν σας ζητηθεί.

2

Κάντε κλικ από τη λίστα των εγγράφων σας το όνομα του εγγράφου που θέλετε να καταργήσετε την κοινή χρήση.

3

Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Κοινή χρήση" στην επάνω δεξιά γωνία του εγγράφου και περιμένετε να φορτωθεί το παράθυρο Κοινή χρήση.

4

Κάντε κλικ στο εικονίδιο "X" δίπλα σε κάθε χρήστη με τον οποίο δεν θέλετε πλέον να μοιραστείτε το έγγραφο για να τον καταργήσετε.

5

Κάντε κλικ στο κουμπί "Κοινή χρήση και αποθήκευση" στο κάτω μέρος του παραθύρου για να καταργήσετε την κοινή χρήση του εγγράφου.