Πώς να διαγράψετε συγχρονισμένες εικόνες σε iPhone

Το Apple iPhone σάς δίνει τη δυνατότητα λήψης ψηφιακών φωτογραφιών με την ενσωματωμένη κάμερα της συσκευής και περιλαμβάνει την επιλογή διαγραφής αυτών των φωτογραφιών χειροκίνητα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία ελέγχου του iPhone. Η αφαίρεση συγχρονισμένων λήψεων, ωστόσο, είναι μια διαφορετική ιστορία. Το iPhone χρησιμοποιεί το iTunes, λογισμικό υπολογιστή που αναπτύχθηκε από την Apple για τη σειρά κινητών συσκευών της εταιρείας, τόσο για τη μεταφορά φωτογραφιών στο iPhone σας όσο και για τη διαγραφή τους. Διαμορφώστε τις προτιμήσεις συγχρονισμού σας στο iTunes για να καταργήσετε φωτογραφίες από το iPhone σας.

1

Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή σας και εκτελέστε το iTunes.

2

Κάντε κλικ στο όνομα του iPhone που αναφέρεται στην ενότητα "Συσκευές" στην αριστερή πλευρά του iTunes.

3

Κάντε κλικ στην επιλογή "Φωτογραφίες" πάνω από τον κεντρικό πίνακα στο iTunes. Οι επιλογές συγχρονισμού εμφανίζονται στον κεντρικό πίνακα.

4

Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο πεδίο δίπλα στο "Συγχρονισμός φωτογραφιών από" και επιλέξτε την πηγή που περιέχει τις φωτογραφίες που θέλετε να διαγράψετε, όπως το φάκελο "Οι εικόνες μου" ή το "Photoshop Elements".

5

Κάντε κλικ στην επιλογή "Επιλεγμένα άλμπουμ". Τα άλμπουμ που σχετίζονται με την επιλεγμένη πηγή φωτογραφίας σας εμφανίζονται παρακάτω.

6

Καταργήστε τους ελέγχους δίπλα στα άλμπουμ φωτογραφιών που θέλετε να διαγράψετε από το iPhone.

7

Κάντε κλικ στο "Εφαρμογή" κάτω δεξιά.