Πώς να κάνετε ενημερώσεις LinkedIn χωρίς να το εμφανίζετε στη ροή

Το LinkedIn εφαρμόζει μια ροή δραστηριότητας που επιτρέπει στις συνδέσεις σας να βλέπουν την πρόσφατη δραστηριότητά σας στον ιστότοπο. Αυτές οι ενημερώσεις δραστηριότητας πραγματοποιούνται όταν κάνετε αλλαγές στις πληροφορίες εργασίας, τις εκπαιδευτικές πληροφορίες και τους προσωπικούς ιστότοπους και ενημερώσεις εμφανίζονται επίσης όταν προσθέτετε κάποιον στο δίκτυό σας ή προτείνετε κάποιον. Τα στοιχεία ελέγχου απορρήτου του LinkedIn σάς επιτρέπουν να σταματήσετε να εμφανίζονται αυτές οι ενημερώσεις στη ροή δραστηριότητας και σας επιτρέπει επίσης να αποκρύψετε ενημερώσεις από διάφορες κατηγορίες χρηστών.

1

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο LinkedIn. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος στα αριστερά του ονόματός σας στο επάνω μέρος της σελίδας. και μετά κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις".

2

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην καρτέλα "Προφίλ" κοντά στο κάτω μέρος της σελίδας. Κάντε κλικ στην επιλογή "Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση των εκπομπών δραστηριότητας" στην επικεφαλίδα "Στοιχεία ελέγχου απορρήτου".

3

Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου "Ενημερώστε τους χρήστες όταν αλλάζετε το προφίλ σας, κάνετε προτάσεις ή ακολουθείτε εταιρείες" και κάντε κλικ στην επιλογή "Αποθήκευση αλλαγών". Τώρα μπορείτε να κάνετε ενημερώσεις στο προφίλ σας χωρίς να εμφανίζονται στη ροή.